even zweefde even leek de pijn weg te gaan
even vergat ik mijn verdriet om jouw
even vergat ik mijn dingen uit mijn verleden
even vergat ik de mensen die mij haten
ow kon ik maar even terug na het moment
terug na het moment waarop ik zweefde
waarop alles perfect was ow kon dat maar.........
al was het maar voor even