BINNENIN
Als jij voor bij loopt,?gaat mijn hart sneller slaan.?Als jij voor bij loopt?kijk ik je aan.?Ik staar.....?als een vlinder naar een roos.?Ik wou dat je mij verkoos.?Maar helaas, je loopt me straal voorbij,?jouw liefde was niet voor mij.?Je loopt naar de mooiste meisjes van de stad,?wat hadden zij dat ik niet had!?Als dat het gene is dat voor jou telt,?als dat het ENIGE is dat voor jou geldt!?Dan is mijn liefde nu gedaan,?want je zag me toch nooit staan!!!?Mijn liefde voor jou heeft echt geen zin,?want echte liefde zit binnenin!!!!!