soms voel je vlinders
diep van binnen je buik
soms wil je ze niet voelen
bang.. dat die ander je niet mag
en ja.. dan schaam je je
maar als dat ooit gebeurt.. denk dan aan mij
denk maar dat ik aan je denkt
en ik weet zeker : die gedachten maakt je blij!