<27 december 2001>
Verregent... het doet me niets
Helemaal koud en nat van het weer
Hoe verkleumd ik ben
Maakt me niets uit deze keer
Want morgen...
Die gedachten eraan spoken al de hele tijd door mijn hoofd
En bij die gedachte word ik al warmer
Merk ik dat mijn lichaam al opdroogt
Het is nog dag
Maar ik droom al over hoe het morgen zal zijn
Weer in jouw armen mogen liggen
En je weer kunnen zoenen... oh wat fijn!
Nog maar 1 dag
Ja… NOG MAAR 1 DAG!!!
Ik kijk er al een week naar uit, maar nu
komt het eindelijk dichterbij dat ik je vasthouden mag
LOVE YOU!!!!
Kusssiezzz
Kimberley