Geslapen dromen overleven de dag om in de nacht te ontwaken tot het laten slapen van mijn moede bewustzijn.
Zo komen de dromen over mij als ik probeer te rusten en afstand doe van het bewuste leven om me over te geven aan de reinheid van de nacht.
Maar in mijn slaap kan ik de vrede niet vinden als de dromen mij in slaap sussen en deel laten zijn van hun nachtelijk leven.
Gewekt bewustzijn, de nacht overleeft om op de dag te slapen tot het laten ontwaken van mijn nog steeds moede brein.