als er niemand voor je is..
en je mist de liefde om je heen..
kom dan naar mij
ik zal er voor je zijn..
in moeilijke en leuke tijden
ik zal je voor altijd beglijden
ik zal je niet laten gaan
we gaan er tegen aan
je zal nooit meer dat gene doen wat je eerst deed..
want,, ik ben er voor je
altijd..
ik laat je niet meer in de steek..
je leven gaat nu veranderen
want ik ben hier