Je zachte zoete stem doet me dromen,
Dromen van de liefde tussen jou en mij.
Verlangs blijven komen,
En gaan na lange tijd ook weer voorbij.
Jij bent alles wat ik wil,
En toch voel ik me vrij.
Mijn hartje staat soms zelfs even stil,
Als ik denk jij houdt van mij.