GESLOTEN OPENING
Mijn hart:een kleine opening
Mijn gevoelens:opgesloten...dicht...
Alles door elkaar...slechts een wankel evenwicht
Mijn gedachten:vreemd...onvoorspelbaar.
Mijn levenslust:weggezogen...
Alles stuk,alles fout.Net als een ondoordringbaar regenwoud
Een regenwoud vol met druppels
Druppels...tranen...Tranen van angst en verdriet
Een opening...mijn opening...
Pijn gedaan,gekwetst...
Ik sluit me af...af van alles en iedereen
Niemand gelooft me,
waar moet ik heen?
Een opeing,mijn opening.....
'T was open,heel ver....
Maar nu...ik heb hem dichtgedaan...
Mijn gesloten opening...
118185
(A.M.)