mijn hart gelooft er niet meer in.doe geen moeite het heeft toch geen zin.dat is wat ik zei dat is het schilt van mij
eens zo bedrogen,zo voorgelogen,zo verliefd geweest.jamer da je dit nooit leest.
je denkt dat ik geen gevoel heb,dat ik doe wat ik doe omdat ik je in de maling neem.maar je wee iet dat ik snachts vaak ween..helemaal alleen omdat ik eigenlijk niks meen.
ik durf me niet te binden,bang dat ik iets voel,daarom doe ik vaak erg koel.
maar eigenlijk is het angst dat je me verlaten zal,da je net zo ben als die andere kwal.
dat je genoeg van me krijgt,ds ik zwijg..
wil me niet binden zodat jij me niet velaten kan..wat in jou kan ik me verliezen ,leuke man!