vervrongen in de tijd
de gaten gevonden
maar de tijd is nog niet bevrijd
waar we in de natuur
vanuit ons dierlijk leven
met innerlijk instincten
en met vraagtekens in het leven
en met een betrouwbaar kompas
en een vrouw in het leven
brengt je terug naar het heden
relatie of vriendschap
wat past dat past.
J.S.2006