Lang geleden leefde ik in het land
van sprookjes en dromen.
...
Er was eens... een tijgertje en een knorretje,
2 dikke vrienden die hielden van mekaar.
Het land was er groen, bloemetjes die bloeiden.
Bijtjes die zoemde, elke dag scheen de mooiste zon.
Ze leefden in ‘gelukkig land’,
Onschuldig, simpel en zo rein.
Gelukkig met elkaar en met de kleinste dingen.
Zonder zorgen, speels, plagend, en zo fijn.
Knorretje het kleine dappere hart
Tijgertje de grote sterke held
Niemand heeft ooit geweten
Dat poeh land echt bestaat,
maantje 08/09/2006