Het was zo vanzelfsprekend,
dat jij in de klas zat.
dat we de weekenden de avonden vertelden
wat we hadden gedaan.
en nu is alles weg..
De pauze is stil.
moet me met andere meiden vermaken.
maar het is stil zonder jou.
er klopt iets niet in myn leventje
in myn school leventje.
er is niemand meer die ziet
dat het even niet goed gaat,
er is niemand die even vraagt; Wat is er meis
er is niemand die myn verdriet ziet
ik loop door de school,
allemaal nieuwe mensen..
met een vriendin by de hand
en ik denk aan onze tyd.
onze hechte tijd..
~~ik hoop dat we elkaar blijven zien
en dat we echt niet uit elkaar gaan groeien
de school is een herindering aan onze tyd
onze vriendschap is hier opgeroeit
we wouden ouder en we gaan onze kant op wat we willen worden.. maar ik blijf aan je denken :)
en vn je houden !!~~