gordijntjes van lucht
omsluiten mijn persoon
ze dekken mij af,
van het denken van de omgeving
ze sluiten mij af van alles
waar ik niet langer van wil weten
ze geven me de tijd
om eens rustig na te denken
in alle rust en stilte
ze geeft mij tijd
om te bezinnen over dingen,
waar ik het moeilijk mee heb
er is tijd nodig...