Ik ben wie ik ben, toch?
Is dat de waarheid?
Ik weet het niet meer
Hoe zeer het me ook spijt
Ik ben wie ik ben
En dat is wie jij ziet
Is dat zo? Dat ik dat ben?
Want mijn gevoel zegt van niet
Ben ik mezelf
Zoals iedereen mij ziet?
Of ben ik mezelf
Door wat het leven mij biedt?
Mag ik wel mezelf zijn
Kan dat hier ook wel?
Laat ik dat mezelf toe?
Of zien jullie het nu wel?
Dat ik anders ben dan jullie willen zien
Dat ik anders ben dan jullie willen horen
Dat ik anders ben dan jullie willen voelen
Dat ik anders ben, zo ben ik geboren!