Elke morgen zie ik jouw lieve gezicht,
Je lieve lach, jouw blik , jouw ogen ..
Ik hield van je, liefste
maar jij had tegen me gelogen
Je lieve woorden , waren leugens ,
je lieve stem sprak ze uit..
Ik heb je opgesloten in mijn hart
en ik zie jou als ik mijn ogen sluit.
Mijn leven is nu anders,
geen andere weg die ik vind naar jou..
( Je ontwijkt me )
Terwijl mijn ogen blijven staren,
ik wil gewoon terug jij & ik
maar dan samen, dat wij , wij waren ..
maar hoe hard ik er ook maar over denk ,
een traan zal nooit vallen voor wat je hebt gedaan ..
Ik blijf dan wel eenzaam achter,
want jij hebt me laten staan ..
' Liefde is gelijk een doos met chocolade ,
je zal nooit weten wat je krijgen zal '