Lieve Oma
Ik zal niet zeggen gelukkig nieuwjaar
Daarvoor was het allemaal te zwaar
Toch weet je, je bent niet alleen
En hebt nog vrienden om je heen
Die samen met je treuren
Voor al het akelige gebeuren
Die weten hoe je strijd
Tegen je verdriet en pijn
Ik hoop dat je de kracht blijft vinden
Om weer wat geluk te vinden
Laat ons ook in het nieuwe jaar
Klaarstaan voor elkaar
Lieve Oma aub
Blijf toch nog een poosje hier
En nog genieten van elkaar
Zeker nog voor heel veel jaar
Shadow