jouw zwijgen lijkt mij te vertellen dat dit alles is
dat het over is - zoals de zomer ook niet altijd
warm kan blijven
en zonder het te merken mis ik jou - ik zie jou niet
niet meer als ik weg kijk en mijn ogen sluit - ik mis je
niet, want laten we wel zijn
ik heb je nooit (nodig) gehad...
in mijn tegenstrijdige verlangen hoop ik nog op jou
op je woorden - prachtig hoe jij spreekt en zwijgt
alles aan jou prachtig, heerlijk - slechts je afwezigheid
is lelijk als de nacht