Grappig om te bedenken
Dat alles kan, en alles mag
Want in de wereld van dichten
Is er geen gezag
Het papier hoor je niet klagen
En mijn pen doet vrolijk mee
Hij stelt geen moeilijke vragen
Mijn pen, zegt nooit nee.
Ik hou ze gelukkig,
Mijn pen en het papier
want als ik iets wil vertellen,
vertel ik het gewoon hier
Daarom hou ik zo van ze,
we gaan altijd door 1 deur.
Want als het gaat om de woorden,
hebben ze geen voorkeur.
Ging het overal maar zo,
Niemand die zeurt om wat je zegt
Want al ik alle woorden mag kiezen,
dan zijn de zinnen pas echt!