ik hou van rode rozen
omdat die lekker geuren
ik hou van oranje mandarijnen
die gesorteerd staan op mooie lijnen
ik hou van gele bloemen
daar hoor je de bijen op zoemen
ik hou van groene bomen
daar kan ik goed van dromen
ik hou van heel blauw water
want als je dat drinkt krijg je vast geen kater
en nu is mijn inspiratie precies helemaal op
want ik krijg geen zinnetjes voor indigo en violet in mijn kop
maar het meest van al hou ik van de regenboog
die staat lekker ver, en hoog