Let me be
what I wanna be
let me be
what I am
misft in this world
making words for myself
show me what its like
to be something else
let me be
just what I am
but let my see
what its like
to be different
let me taste
the words you say
let me break
the spell you say
let me be,
who I am
but let my taste
what it is
to be someone else