raar ,
onze ogen ontmoeten elkaar
maar niets volgt
raar
hoe onze gedachten kruisten
maar er verder niets kwam
tientalle keren gebeurde dit
tot..
doe dag dat ik meerin je ogen zag
en geloofde in men gedachten
die dag dat alles volgde
en er veel kwam
die dag
dat we elkaar vonden