Verdwenen in het verleden,
en onzichtbaar in de toekomst.
Heb mezelf verloren,
en nu
verdwijn ik beetje bij beetje.
Nog even en ik ben onzichtbaar,
me helemaal kwijt.
Ik zoek en zoek,
maar waar ik ook zoek,
wat ik vind staat me niet aan.
En wat ik verloor wil ik niet terug.
Waarom dan nog zoeken, als wat ik vind me niet aanstaat en wat ik verloor, ik niet terug wil?
Zijn het de herrinneringen die ik zoek?
De pijn die die herrinneringen meebrachtten?
Ik weet het niet, misschien moet ik mezelf maar heruitvinden.