Reacties op dit gedicht
*papillon* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


worthlessje: Woensdag, september 13, 2006 21:17
wat lief vna je(a)laat het haar lezen.. dan gaat ze er skr weer voor;)

kussies worthlessje


Artifex: Dinsdag, september 12, 2006 11:38
Wat een lief en meelevend gedicht.

Liefs, Artifex.


gwbuyze: Maandag, september 11, 2006 17:56
mooi geschreven lieverd.
hoop dat het snel beter gaat met je vriendin.
groetjes liefs xxx henk


Over dit gedicht
Auteur:  *papillon* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  11 september 2006
Thema's: