Niets is wat het voorstelt
noemt het een aorta zonder hartslag
Een kabbelende storm dat fluisterend zijn gesprekken met de donder voert
Ik voel het me omarmen, niet dat ik omhelst wens te worden door oneindige haat
Verkolen tot een dikke as dat haast kleverig de voetzolen wenst te vergezellen
Niets is wat het voorstelt
een vraag die een antwoord omsluit
Een veelomvattend boek dat informatie bevat voor iedereen geschreven
in onzichtbare inkt
Berbers trekkend over heuvels zweterig
Koala's worden door de onwetendheid gekieteld
En verliezen hun grip om eucalyptus stammen
Nomaden staken het trekken omdat alles al bebouwd is
Zie je het zelf dan niet
Ben je blind genoeg om je eigen domheid niet te zien
Of figuurzaagde men een perfect passende plaat voor je kop
Niets is wat het voorstelt
het vooruitsnelt en spetters respect
Vertrekken uit lege vertrekken waarvandaan slecht de rotte lucht achterblijven kan
Onbewoonbaar verklaarde
Hartkamer