Denk aan de torens en het Pentagon.
beelden die je niet van je netvlies wist
Denk aan die dag waarop het allemaal begon
aan de spiraal van geweld die tot op de dag van vandaag
aanwezig is
Denk aan een ieder
die probeert te overleven
wereldwijd in oorlogsgebieden
door geweld omgeven.
Denk aan de opgekropte woede
die onze samenleving kwelt
die wanneer je het het minst vermoedde
ontaardde in zinloos geweld
Leg vandaag de vinger op de zere plekken,
de dokter heeft ze nog niet verbonden
en hoop dat ze de rede weer tot leven wekken
of maken zachte heelmeesters stinkende wonden?
©Isaiah