het heeft totaal geen zin om andere mensen te storen
wat meestal willen ze het toch niet horen
daarom is het beter van niets te zeggen
dan daar gans uw aandacht op toe te leggen
als ze je niet willen horen
zullen ze je zeker niet aanhoren
ook al zing je het liedje nog zo lang
het maakt hen echt niet bang
dit is maar een van die dingen
die ge niet kunt afdwingen
de mensen zijn niet zo dom
en plaatsen graag een bom
zodat ze jou niet meer horen
en je dwaze opmerkingen doorboren
daarom een goede raad
en deze doet je heus geen kwaad
zwijg als je niets te zeggen hebt
en hou zeker je kwebt (vervoeging van kwebbelen)