Want een zalige dag want het is weer vrijdag
ik denk dat het iedere week wel zo wezen mag
moet je eens bedenken een week zonder deze dag
dan kwam er ook geen zaterdag
en dan hadden we geen weekend
en zeker geen happy end
want als de vrijdag er niet is
dan gaat het zeker mis
niemand heeft dan nog vrij
dan zaten we er suf bij
kan je het aanraden
om dan 's avonds te baden
dan kan je lekker van het weekend genieten
zonder je tijd te vergieten
het is waarlijk o zo mooi
zoals vroeger in het hooi
iedereen vrij
en hopelend in de wei
vrij zijn maakt ons o zo blij
en spelen we een beetje met klei
en gaan we in het park wandelen
en zien de vogels hun nestjes behangen
wees vrolijk en opgewekt
en luister naar de volgels hun gekwekt