Ik voel de pijn van binnen
Binnen in mijn hart
Je zou het niet zo zeggen maar voel toch echt wel wat
Tijden moeten knokken,
Voor waar ik in geloof
Ik geloof in de liefde tussen jou en mij
Ik geloof in de band steeds sterker,zij aan zij
Ik wil nog steeds knokken ook al maakt het niks uit
Zal altijd voor je vechten ook al maak je het nu uit
Ik zal je niet vergeten,zal altijd bij je zijn
Altijd diep van binnen want jij voelt ook die pijn
Wat ik hier wil zeggen met dit simpele gedicht
Is dat ik van je hou verdomme al ben ik rijp voor n gesticht
Voor nikki
Ik zal altijd bij je zijn in iedere droom en ieder moment dat je aan mij denkt ga ervan uit.. ik denk ook aan jouw....
Voor altijd de jouwe ,
Justin.R