Waarom verdwijnen mensen zo snel weer uit je leven,
zo snel, terwijl je veel om hen bent gaan geven.
Het was zo fijn, die avond samen zijn,
Er was een klik, het afscheid deed pijn.
De dag dat hij terug komt, zal ik huilen van blijdschap als een kind,
omdat ik hem nog steeds zo'n lekker stuk vind.
Wat is hij lief, wat begrepen we elkaar!
Wat voelde ik me gelukkig, toen hij me streelde door m'n haar!
Ik kan bijna niet geloven dat het voor altijd over zal zijn,
daarvoor was het die keer samen veel te fijn.
Ik wil samen met JOU verder, alleen met JOU!
Doodgewoon, omdat IK VAN JE HOU!!!