Leef vandaag zo veel je kunt,,
Je moet maar afwachten of morgen de zon nog opkomt,
Voor jou…
Of de maan nog onder gaat..
Waar naar je kijkt..
Vandaag heeft 24 uur,,
Waar van ik er nou al veel van op heb,,
Weet iemand hoeveel dagen we nog heb?
Hoeveel uur we nog heb?
24 uur is weinig,
Voor de mensen die weten dat ze niet lang meer hebben..
Voor hun is 1 uur veel dierbaarder dan als die bij ons..
Waren de dagen voor die mensen maar 48 uur,,
En dat is nog niet eens genoeg..
24 uur is te weinig,,
om bij elkaar te zijn,,
24 uur is te weinig,
Voor de mensen die niet lang meer hebben.
Kan iemand hun vertellen hoeveel ze nog hebben..?
Leef vandaag,
Voor de mensen die niet meer lang hebben.