Een traan op je hand
Een traan op je wang
Overal druppelen ze
De tranen van pijn
De tranen van pijn
Verdriet, woede en angst
De tranen van angst
Om jou te verliezen
De tranen van onbereikbaarheid
Ontastbaar dat ik ben
De tranen van jou
De tranen van mij
En,
Een glimlach…
Wetend een glimlach
Van alles komt goed
Een glimlach
Omdat ik om je geef
Een glimlach
Omdat we elkaar geven
Alles wat we nodig hebben
Liefde
Ik gun jou liefde
Blijdschap en vriendschap
Om opnieuw te beleven
Die liefde zal ik geven.
xXx