jouw zwartte haren
je maffe lach,
dat was het eerste toen ik jou zag
toen ik wat beter keek
lag ik in een deuk
zomaar in een klap vond ik je leuk
nu zie ik je steed voor me
vooral je mooie blauwe ogen
ze zitten in mijn gedachten vast gezogen
je hebt zo'n lieve stem
als ik die weer eens hoor,
weet ik zeker dat ik hem herken
nu mis ik je zwartte haren
en die maffe lach
het eerste wat ik aan je zag
je bent nu weg, ik vond je echt een toffe peer
wat ik kan alleen nog wil zeggen is:
dag lieve leuke gekke vent
misschien zie ik je wel weer een keer
en ben blij dat ik je heb gekent