Het leek al zomer, toch was het pas eind mei,
zo'n dag waarvan je denkt, die gaat niet meer voorbij.
2 mensen hand in hand
enkele jaren geleden op het noordzeestrand
onschuldig,gelukkig, speels,plagend
mekaar om een beetje liefde vragend
tegen de pier brak de zee
de zon en de wind speelden met ons mee
we belandde op onze bank
met zicht op de zee en in de verte het strand
uren zaten we daar
knuffelend,knus tegen mekaar
bij de avondgloren,
waren we aan mekaar verloren
onze eerste zoen kwam
tijdens de mooiste zonsondergang
de mooiste dag ooit
vergeten doe ik nooit !
ik was een vrouw toen de zon weer op kwam
het werd zomer...
12/09/2006