Mijn vakantie van dit jaar...
______________________________
In het begin was ik een kakelend kipje,
doodblij dat ik geslaagd was!
Een dikke 2 maand vakantie!
Maar toen sloeg het noodlot toe,
de vriend was een huppelend konijn geweest.
Hoe kon hij van zo’n kakelend kipje
opeens een bang egeltje maken?
Het bange egeltje bleef ik,
heel de vakantie door!
Soms was er wel een moment
waarop ik een speels en lachend bijtje was,
maar in mindere mate…