Liefde is onvoorspelbaar,
gewoon omdat je het kan voelen.
De toekomst is niet voorspelbaar
omdat de waarzegster verdwijnt
door onvoorziene omstandigheden.
Waarom neem ik de kans,
voor het meisje dat mijn hart wil veroveren?
Is het misschien om de mensheid;
de ware liefde te leren kenen,
om zo de wereld te redden?
Of vind jij een andere reden?
Laat het me wel weten hé!!!