Mama, ik houd nog van je ook als ben je er niet meer,
ik denk vaak aan je en dat doe mij ontzettend zeer.
ik wou dat je hier was ook als was het maar voor even.
dan had ik je zeker een dikke kus gegeven
waarom bestaan die enge ziektes, ach dat is achteraf gepraat
ik ben niet alleen verdrietig maar ook nog eens ontzettend kwaad.
waarom bestaat er nu zo'n prachtig medicijn
het vermindert de ziekte en tegelijk de pijn
waarom moet dat er nu pas zijn
dokters zijn ook stomme wezens,
ze denken alleen maar wij redden levens
ik vond het eng jij was zo bang
maar 1 troost is er een leven duurt een leven lang