de kracht van drie
Zonder een woord
Doorboren zij mijn gedachten
Twee meiden, hun aanwezigheid
Doet deze routine verzachten
Hechte vriendschap
Één der hoogste machten
Tijd verstrijkt
Zonovergoten kleurrijke dagen
Die we doorbrachten:
Samen voor altijd
Ik kan niet wachten…