Ze loopt heel alleen,
Met niemand om haar heen.
Is ze verlaten door iemand,
Of was het toch maar niemand ?
Het leek dat ze veel verdriet had,
De enigste wat ze wilde was haar eigen pad .
Dat was wat ze wou volgen,
Maar er kwamen gevolgen…
Verdriet was er altijd,
Maar ze had geen gelijk.
Ze had een fout begaan,
Waarom heeft ze dat hem aangedaan ?
Er was iemand in de buurt wat je heeft tegengehouden,
En dat was niet wat ze wouden !
Ze dacht altijd er is misschien nog hoop?..
Maar daar kwam er weer wanhoop..
2 kansen gingen voorbij …
En elke keer waren ze altijd weer dichtbij .
Ze gaf de moed op en zei ….
“ volgens mij is het voorbij “
Nu leeft ze van dag tot dag,
Maar meestal met een glimlach.
Want tussen die twee,
als vrienden ...was alles opgelost,
Haar hart was al wat verlost !
Nu zegt hij we zullen wel zien,
En misschien,…
Zal er iets komen ?
Of mag ze nog eff gewoon weer dromen.
Maar ze doen het nu stilletjes aan,
Maar ze hoopt dat ze er echt voor gaan !