liefde is voor mij
liefhebben
respecht
niet eenzaam zijn
liefde is voor mij
belangrijk
een niet gemiste kans
in het leven
liefde is voor mij
alles wat jij aan mij geeft
een zoen, een lach
een gevoel van acceptatie
maar liefde is vooral,
de wetenschap dat ik van je hou
Ook al overleed jij
hier in mijn armen
in gedachten,
ben je altijd bij mij
je staat niet meer letterlijk aan mijn zij
maar in mijn hoofd
en vooral in mijn hart
zal ik je nooit verlaten
een speciaal plekje
is daar voor jou
ik blijf je altijd trouw
Vi,
miss you
love you
for always