Weer een moment van alleen,
bewuste keuze dat wel,
maar voelt toch vreemd,
liefde bleef erg lang maar nam af,
vertellen is altijd moeilijk,
Verwijten over en weer,
dit was de druppel en doet zeer,
Ook een kind voelde als van mijzelf,
veel verdriet wat ik niet wil,
onvermijdelijk met deze keus,
Komt tijd komt raad zeggen ze,
Even niets alles op een rij,
Het was mooi maar is wel voorbij.
Nu weer op mezelf aangewezen.
Heb nu voor mn gevoel verloren,
komt weer een nieuwe dag
en ik heb de kracht te overwinnen.