Als alle geliefden geloofden wij dat tijd
de liefde oneindig maakt
maar al ruim voor de eeuwigheid
zijn we elkaar ergens kwijtgeraakt
Dus leg je hoofd op mijn schouder,
terwijl ik de tranen van je wangen wis
we worden alleen maar ouder
beseffend dat tijd kostbaar is
Laten we onze angsten overwinnen,
en onze ruzies staken
Laten we opnieuw beginnen
elkaar echt gelukkig maken
Laten jij en ik weer geloven
liefde tot in de eeuwigheid
elkaar ons hart beloven
Tijd, God geef ons tijd!
©Isaiah