Ruzie...
Ik heb ruzie met een vriendin,
voor mij heeft leven nu geen zin.
Ze keek naar mij,
en ik zette al de rest van men probleme opzij.
Totdat ik opmerkte dat er iets scheelde,
en het was er, het was niks dat ik me verbeelde.
Ogen vol afschuw en haat,
ik denk niet dat ze ooit nog tegen me praat.
Tenminste toch niet meer als vriendin,
nu heeft men leven toch geen zin.
Ruzie...
xxxxxxxxx