Ooit, zal ik weten
wat ik voor je voel
waarom ik je niet kan vergeten
weet je wat ik bedoel
Ik wil je uit mijn hoofd zetten
maar dat kan ik niet
je weet het steeds te beletten
waarom doe je me zo'n verdriet?
Zou het kunnen zijn
dat ik je haat
of is het enkel de pijn
die voor mij praat?
Die blik in je ogen
elke keer ik jou zie
zou het mogen
dat we weer verliefd zijn?
Wanneer zal ik het weten?
Ooit, misschien nooit