voor mezelf ben ik lilaa
voor de ander christel
voor de een ben ik stoer
voor mezelf ben ik een hoer
ik zie de liefde echt niet die ik blijk te hebben
want..dat die jongen nog op me valt dat is gewoon een wonder.. wie wil der nou met een heks
ik heb dat masker altijd op
en bij jou raak ik het soms kwijt
dat is waarom ik je haat...