Pijn is vaak voorgekomen in mijn leven,
soms was het maar voor even soms voor langer.
Vooral in de liefde voelde ik veel pijn
Ik dacht dat ik voor altijd de jouw-ne mocht zijn
Helaas mocht dit niet zo blijken,
ik kan het wel uitschreeuwen van verdriet,
Maar de pijn blijft, die verdwijnt niet.
Terwijl ik dit typ, trillen mijn armen en benen,
Ik ging ervan uit dat ik je dit nooit hoefde te geven.
Ik was te overtuigd van mijn liefde voor jouw
Nu blijft er onzekerheid over, en sta ik in de kou
Waarom was ik toch zo zeker?
Eens was jouw hart gevuld met eeuwigdurende liefde voor mij
ben verbitterd, ik kom er nu niet meer bij.
Waar was ik toch, toen de liefde uit jouw hartje verdween
Ik jank elke dag, ik voel me zo alleen,
mis je warme armen om mij heen.
Een lieve blik gevuld met vertrouwbaarheid,
het is nu duidelijk, ik ben je voor altijd kwijt.
Maar in mijn nog steeds gevulde hart met liefde voor jouw,
Blijf jij bestaan, mijn kuikentje, voor eeuwig en altijd.
Het ga je goed, mijn lieve meid.