rot op jij
jongen wat een gelul
allemaal zever en flauwekul
wat ben je een ongelofelijke idioot
een echte eikel, een malloot
met je domme praatjes
over zogenaamde maatjes
je hebt me binnenste buiten gekeerd
en hem daarna laf gesmeerd
me eerst voor schut gezet
en pas daarna op je woorden gelet
het interesseert ja waarschijnlijk geen zier
maar je doet me pijn op die manier
en dit vergeef ik je niet
het doet me te veel verdriet
dus jij klootzak, rot op
dan vergeet ik je stomme kop!!!!!!!!!!!!
effen afkoelen noem ik dit :))))))))))) tja moet ook gebeuren hé als je boos, kwaad en woedend zijt!!!!!!!!
toch nog veel liefs van krisje