Ik zie je zitten..
Ik zie je staan..
Maar waar ben ik nu weer aant gaan?
Altijd keuze tussen iets,
en dan uiteindelijk word het niets.
Altijd denken aan die dingen
en in je kamer dan stiekem gaan zingen..
Altijd zorgen voor die stralende lach,
telkens als je hem dan weer zag.
Maar dan loopt hij jou voorbij,
en dat is wat je vriendin je zei..
Hij ziet je niet zitten,
Hij ziet je niet staan..
Maar waar is hij dan aant gaan?
Jaloezie is gewoon 1 woord,
en voor een goede vriendin.. Ongehoord
Toch maar slikken,
maar eigenlijk hoef ik dit niet te pikken!
Ik kies mijn eigen leven!
en heb hem daar uiteindelijk een plaats in gegeven
Omdat ik wist dat hij ook iets voelde,
Maar ik wist niet precies wat hij eigenlijk bedoelde..
Een duidelijk gesprek,
en na de rand wat afgelek..
zorgden voor die ultieme date.
En nu nog steeds ben ik hem nog altijd niet kwijt!
Altijd luisteren naar die jaloerse vriendin..
Wat heeft dat nu eigenlijk voor een zin?
Luister naar wat je hart je verteld,
want voor je het weet ben je weer uitgeteld!
~*Als je weet wat ik hier bedoel,,
Probeer dan te luisteren naar je eigen gevoel!*~