Iedere dag,
als ik vol passie en overgave
mij op weg begeef
naar mijn toekomst,
weet ik
dat geen enkele zekerheid
me gegund is in dit leven.
Iedere stap
neem ik vol vertrouwen
dat ze me
in schoonheid en kracht
dichter bij mijn waarheid brengt.
Ik sta voor mijn leven
en geef mijn ziel
In zalig vertrouwen
dat mij de toekomst toekomt.