het voeld of ik je altijd al ken
en ik zweer dat ik
al die eindeloze nachten was ik alleen
het is of ik me hele leven zoek
nu weet ik dat het het waard is
met jou voel ik me eindelijk thuis
ik dacht dat ik wist hoe het voelde
maar met jou was het de eerste dag van me leven
jij maakt me sprakeloos
als je tegen me praat
jij maakt me ademloos
de manier waarop je naar me kijkt
ik dacht dat ik je aankon
ik dacht dat ik sterk genoeg was
op een manier was je verdedigt
ik zag je niet aankomen
jou bracht me deze verassing
jij stal me hart voordat ik nee kon zeggen