Voel de ochtenddauw, de dag breekt aan
en ik weet het was een droom
ik heb moeite met opstaan
rek me uit en voel me sloom
Ik breng in kaart en verken
de dingen waar ik van hou
plaatsen waar ik zelden ben
zoals in de buurt bij jou
Het lot ziet mij niet langer staan
zij is ooit eens voorbijgekomen
ik nam het voor lief, en liet haar gaan
Ik wil niet wakker worden, laat mij toch dromen
©Isaiah